tot 8 juli

Nog steeds zuid Afrika. De Augrabies falls national park, wel te verstaan. We waren van plan naar de Kalahari te reizen. Het probleem is dat alle campings daar vol schijnen te zijn. Doordat de zuid afrikanen zelf vakantie hebben. En omdat wij zo flexibel zijn als het maar kan en ons nergens meer druk over hoeven te maken passen we simpelweg onze plannen aan. Het leven kan zo simpel zijn wanneer je niets hoeft. Morgen gaan we naar Springbok. Hier halen we steekassen voor de Toyo. Er is niets ernstigs maar hij zweet toch een beetje dus voor de zekerheid…..

Hierna naar Namibie, de grensovergang schijnt een eitje te zijn. We hebben geen visum nodig we mogen alleen geen vlees mee. Ze zijn hier erg bang voor de MKZ ziekte….want als dit uitbreekt gooien we de grenzen in Europa dicht en is er geen vleeshandel meer, wat een groot exportproduct is.

Vanochtend werden we wakker in alweer een warme en gortdroge daktent, das echt genieten zeg. Een schoon bed dankzij de wasmachine op de camping en schone kleding. Luxe uit eten geweest met een flesje wijn en als nagerecht een vulcano ( chocoladetaartje met vloeibare chocola binnenin). Met vrienden geskypt wat erg prettig was om ze weer te zien. Alleen de slechte verbinding is beetje irritant soms, maar we kunnen niet alles hebben.

O ja Kaapstad was weinig aan voor ons. Teveel rijkdom en luxe. Maar gezien wat we op deze camping doen wordt het nodig tijd de woestijn in te gaan…..wordt vervolgt.

1 reactie op “tot 8 juli

  1. Haha jullie hebben het goed naar de zin daar zo asn de foto’s te zien en te lezen. Ben benieuwd hoe ons zuid afrika gaat bevallen. Nog 5 weken te gaan. In ieder geval veel plezier nog daar!

Reacties zijn gesloten.