Borswana deel 2 foto’s

Foto’s gemaakt van de dieren, gezien in Moreni en Chobe national park

EN dit is lang niet alles, Kijk voor meer foto’s op Nico wijnalda’s Facebook account

4 reacties op “Borswana deel 2 foto’s

  1. Geweldige foto’s en prachtige verhalen. Ik geniet echt van je mooie verhalen.
    Wat maken jullie toch mooie momenten mee.
    Liefs Ingrid

  2. Hoi… Sorry ik weet je naam niet eens.. Ik zag jullie en jullie land cruiser in Etosha NP een week of 5-6 geleden en besloot om eens een kijkje te nemen op jullie site, hartstikke leuk om andere reisverslagen te lezen. Fantastische reis! Zelf heb ik een half jaar in Zambia gewoond dus als jullie nog tips willen over dingen die je daar kunt bezoeken etc. Voel je vrij om me een berichtje te sturen! Hele fijne reis nog en ik blijf zeker nog af en toe even lezen. Groetjes, Sandra
    Ps: 1 klein dingetje: dat gekleurde vogeltje met groene kop, blauw, roze en bruin is geen kingfisher maar een bee-eater

  3. Beetje jaloers hoor…. Wij zitten hier met stortbuien en windkracht 6…..er zwemmen eendjes achter op ons grasveld, zo nat is het. Veel exotischer dan dat kan ik het niet maken…… Geniet ervan daar!! Kus uit Makkum

  4. Hahaha! De liefde bedrijven in het ‘WILD’… het hoort er allemaal bij!!! Die kleuren van die vogels, prachtig!!!

Reacties zijn gesloten.