Start Zuid Afrika.

We zijn na Zimbabwe weer terug in Zuid Afrika. Alles gaat nu wel erg snel. We zijn in 5 dagen door het Kruger park naar beneden gereden. We hebben gemerkt dat de banden na 30.000 km, waarvan  80 % gravel op zijn. We reden de een na de ander lek. Dus na Kruger hebben we eerst 4 nieuwe banden gekocht. Bande wisselen in een wildpark is niet echt prettig.  Het voelt gek om hier weer terug te zijn. We hoeven niet meer na te denken over eten want alles is weer te verkrijgen voor een erg schappelijk prijsje nu de rand zo laag staat. Het is alsof je weg bent geweest voor een lange tijd en nu weer in de wereld terugkomt die je kent. Overal zijn ook weer wc s en om het land staan weer hekken. De ruigheid van de natuur mis je dan wel. Kruger park is een goede plek om de dieren te spotten, maar het is vreemd om op asfalt te rijden in een wildpark……het voelt als luxe safari. Overal is weer warm water, schone wc s,douches en zwembaden. Geen stof meer in de auto.

Veel geleerd, veel bijzondere mensen ontmoet, en nu nog een laatste paar weekjes hier.  We zullen nog wel door Swaziland rijden. De mensen van thuis mis je. Maar verder bevalt dit leven goed.

De laatste plaatjes van Zimbabwe, een prachtig maar helaas vervallen land waardoor je er makkelijk kunt wildkamperen….alle nadeel heeft zn voordeel :-)

DSC_9590 DSC_9597 DSC_9607 DSC_9611

1 reactie op “Start Zuid Afrika.

  1. Genieten nog van de laatste weekjes! Gaat snel hoor….. Weer mooie foto’s hoor!

Reacties zijn gesloten.