Nieuwe Blog

 

 

20170121_141933

 

Lieve Allemaal,

Deze blog stopt vanaf nu. We hebben een nieuwe webpagina in het leven geroepen: www.niejotravels.com

Sinds april 2016 zijn we weer thuisgekomen en we hebben niet stilgezeten. Zo ongeveer alles wat we bezaten is verkocht op wat klein huisraad na. We wonen sinds oktober 2016 in een gemeubileerd appartement in Sneek en zijn bezig met plannen voor nieuwe avonturen. Omdat het reizen zo goed voelde, het ontdekken en het vrij zijn trekt ons vooral, hebben we besloten er ons leven van te maken. In ieder geval voor een paar jaar. Nico heeft de auto een grote onderhoudsbeurt gegeven, tikjes en rammeltjes er uit gehaald, en verbeterpunten aangebracht ( zo hebben we nu een wasbak in de auto en is er een hele nieuwe watertank ingekomen zodat we makkelijker bij onze spullen kunnen).

We zijn er weer klaar voor.

We vertrekken 15 februari eerst naar de Noordkaap met twee andere auto’s. Het noorderlicht is het doel. Vanaf de Noordkaap zullen we alleen verder gaan. Door Finland zullen we afdalen zodat we door oost Europa richting het zuiden gaan, op zoek naar de warmte. In juli zijn we terug in Nederland voor een bruiloft van goede vrienden van ons en daarna staat Groot Britanië en Ierland op het programma. Verder zien we wel. De wereld ligt open om verder te ontdekken.

Als jullie ons weer willen volgen kan dit dus via www.niejotravels.com  Hier kun je je op intekenen met je mailadres zodat je een bericht krijgt op het moment dat we er iets op hebben geplaatst. Zo kunnen wij ook contact houden wat we prettig vinden!

Joska en Nico

 

wp-1455159929811 dd9cb8be5219b9540c1b97e96cda8f66